Jeres næste uniform?

Hos Sawy Copenhagen har vi fokus på miljøet og social ansvarlighed. Vi synes, at det er den rigtige måde at drive en ansvarlig forretning på, og det budskab vil vi gerne dele med jer. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at blive bæredygtig og ansvarlig ved at producere jeres næste uniformer og sikre en ansvarlig produktlinje. Vi bruger 100% økologisk fairtrade bomuld til alle vores produkter, og ved at vælge os som din næste leverandør, kan din virksomhed gøre en forskel. Både for jer selv, miljøet og de mennesker som er involveret i processen fra bomuldsfrø til det færdige produkt.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du en forespørgsel? Vi står klar til at hjælpe dig ved at tilbyde den bedste uniform som passer til din virksomhed.

Kontakt os på telefon +45 5125 9045 eller email nikolaj@savvycph.com

Indrømmet, hos Madklubben er vi på ingen måde frelste, men vi arbejder hele tiden på at finde nye tiltag og måder – store såvel som små – hvorpå vi kan fortsætte med at gøre det, vi elsker, men bare en lille smule grønnere.

Et godt eksempel er de polo shirts, vores tjenere på Tony’s ØsterbroBistro Royal og Steak Royal er iklædt. De kommer fra vores gode venner, Nikolaj og Kevin, ovre hos Sawy Copenhagen. Missionen er klar: De to herrer vil producere økologisk, bæredygtigt og fairtrade tøj, som stadig er cool og sidder, som det skal. I alt har Sawy Copenhagen hele 6 forskellige certifikater som garanti for, at uniformerne efterlader en god smag i munden. Altså billedligt talt, ikke.

Lars Bertelsen, Partner - Madklubben

Hvorfor vælge Sawy Copenhagen?

Fordi vi ved hvor vigtigt det er at se godt ud samt føle sig godt tilpas. Hvorfor så ikke være ansvarlig på samme tid? Vi sætter en ære i at levere højkvalitets uniformer til vores samarbejdspartnere, samtidig med at vi opretholder en etisk og bæredygtigt standard. Tag et kig på vores certificeret produktionsproces ved at klikke på certifikaterne i bunden af siden. De beskriver hver især en del af tøjproduktionen, og de er din garanti for at vi holder hvad vi lover når det kommer til en bæredygtig tøjproduktion.

Vi kan tilbyde et stort udvalg indenfor økologiske:

Alle vores løsninger er skræddersyet til det individuelle behov, og sammen sikrer vi os at vi laver en løsning som matcher jeres behov. Vi tilbyder også alle former for tryk & broderi på vores produkter.

Vi ser frem til at gøre din virksomhed bæredygtig og styrke jeres CSR profil.

På Amass er bæredygtighed og økologi essentielt i vores daglige drift af restauranten. Vi er certificeret med det økologiske Guldmærke og Sawy Copenhagen var derfor et oplagt valg, da vi skulle bruge t-shirts til vores personale. Vi ledte efter et produkt, der både var produceret med omtanke for miljøet, er behageligt at have på og ikke mindst ser godt ud. Vi er meget begejstrede for vores samarbejde med Sawy Copenhagen

Louise Walter, Managing Director - Restaurant Amass